Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

Malinska BeerFest 2023

23. - 24. 6. 2023.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo najveću pivsku manifestaciju na otoku Krku – Malinska Beerfest! Festival piva, odnosno Beerfest, održat će se u Malinskoj u razdoblju od 23. do 24. lipnja te će zasigurno oduševiti sve ljubitelje piva iz cijele regije, a i šire.

Malinska Beerfest nudi izvanrednu priliku za sve zaljubljenike piva koji će moći uživati u širokom spektru pivskih sorti i street food specijalitetima, jer će biti dostupna raznovrsna gastronomska ponuda koja će savršeno nadopuniti okuse piva. Uživajte u specijalno pripremljenim jelima koja će se savršeno sljubiti s pivom i istinski zadovoljiti vaše nepce.

Osim bogatog izbora piva, Festival će biti popraćen raznovrsnim glazbenim programom uz stare i nove hitove, domaćih i stranih izvođača. Na pozornici ćemo ugostiti neke od najpopularnijih bendova i glazbenika koji će dodatno začiniti atmosferu festivala.

  • 23. lipnja nastupit će Dino Dvornik Tribute Band uz pratnju benda Just Blues Not Brothers.
  • 24. lipnja nastupa Whiteheads band uz pratnju The River Sharks benda, a za zagrijavanje atmosfere oba dana pobrinut će se DJ Voljen Korić.

Na ovogodišnjem Beerfestu imamo čast ugostiti iznimne pivovare:

  • Medvedgrad
  • Lepi Dečki
  • King’s Brew
  • Zmajska pivovara
  • Nova Runda

Osim široke ponude pivskih sorti, osigurali smo i craft Gin corner koji vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Ulaz na Beerfest je slobodan za sve posjetitelje, a osiguran je i velik prostor za druženje i uživanje u atmosferi. Manifestacija će se održati na prekrasnoj lokaciji, na Trgu u Malinskoj, što će svim posjetiteljima pružiti priliku za istraživanje ljepote Malinske i otoka Krka te uživanje u svemu što destinacija nudi.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo okusa, zvukova i dobre zabave! Očekujemo vas na Malinska Beerfestu, od 23. do 24. lipnja 2023. godine, u Malinskoj. Pridružite nam se i stvorite uspomene koje će vas pratiti dugo vremena.

Vidimo se na Beerfestu!

 

Related Posts