Obala 46, 51511 Malinska, Hrvatska

All That Jazz art festival

29.8. - 31.8.2024.

 

ALL THAT JAZZ Malinska 2024. – Tri večeri vrhunskog jazza u Kući dubašljanske baštine!

 

📅 29.8. – 31.8.2024.
📍 Kuća dubašljanske baštine, Bogovići

 

Pripremite se za tri nezaboravne večeri ispunjene vrhunskim jazz zvucima na festivalu All That Jazz u Malinskoj! 🎷

 

29.8. Ante Jeličić Quintet

Prva večer donosi izvedbe s albuma Da-Du, drugog po redu biogradskog jazz pijanista i skladatelja Ante Jeličića. Kvintet u sastavu Valdemar Kušan (truba), Miro Kadoić (alt saksofon), Bojan Skočilić (kontrabas) i Adrian Bernobić (bubnjevi) vodi nas kroz odrješit bebop i hardbop stil, naslanjajući se na tradicionalan jazz. Uživajte u osam originalnih skladbi, među kojima su Miro’s Tune, Happy Isil Blues i Driving End.

 

30.8. Vedran Ružić i JazzIstra Orchestra

Druga večer donosi poseban spoj istarskog i kvarnerskog jazza kroz izvedbe JazzIstra Orchestra. Liburnijski umjetnik Vedran Ružić predstavlja 8 autorskih skladbi u aranžmanima za big band. Posebno izdvajamo kompozicije s nagrađivanog albuma Spiritual Market, a ne propustite ni upečatljive aranžmane članova orkestra. JazzIstra Orchestra poznat je po inovativnim projektima i suradnjama s brojnim istaknutim glazbenicima – od Tamare Obrovac do Ervina Baučića.

 

31.8. Denis Razz Quintet

Posljednja večer festivala rezervirana je za glazbu Denisa Razza, u pratnji kvinteta s kojim je snimio svoj posljednji album Discrepancies In Blue (Dallas Records). Album je svojevrsna posveta bluesu – refleksija dvostruke emocionalne atmosfere koja se kreće od očaja i boli do prkosa i životne strasti. Kroz večer vas vode Razz na saksofonu, Vedran Ružić (kontrabas), Dorian Cuculić (klavir), Karlo Ilić (gitara) i Rajko Ergić (bubnjevi), uz goste Roberta Mikuljana i Lovru Mirtha.

 

🔗 Pridružite nam se u Malinskoj i doživite tri večeri ispunjene jazzom, kreativnošću i vrhunskim glazbenim izvedbama!


21/08/2024

Verwandte Beiträge